Ta dig i kragen pöjk!

Varför kallar man en hemsida för ”white noise” eller vitt brus? Nånstans skulle jag ju börja! Och tro mig, jag har fascinerats en hel del kring vitt brus. Ganska trivialt, men när adressen ändå vart ledig så som bestämt.

Kanske behöver man en plats på nätet, någonstans där man endast ägnar tid åt sina intressen och vem man förhoppningsvis är. Dock så känns det lite 90-tal och hänvisa till en hemsida. Samma gamla förpackning, men i ny tappning. Visst har det hänt en hel del sedan jag själv kom i kontakt med internet kring 96. Och den dagen då jag upptäckte youtube så var jag helsåld och tyckte jag funnit en del av paradiset på jorden.

Vem är jag?
Så vem är jag? Går under namnet Calle eller Carl i arbetslivet. Jag är en medelålders vit man, men jag vägrar dras med i andras negativism. Det är inte helt enkelt och även jag har mina dåliga stunder. Alltför många av mina facebookvänner skriver inlägg med negativ karaktär. Jag vill hellre se myntets båda sidor. Jag gillar teknik duuuh, men samtidigt är jag fascinerad av naturens mysterier. Har funderat på att börja odla, men i samma tanke så är det själva planeringen och automatiseringen som hägrar.

Webbsidan blir också en plats där jag kommer försöka nedteckna min egen personliga utveckling. Att bli smått offentlig med vad man gör ställer vissa krav på en annars kravlös tillvaro. Livet utan familj är så gott som kravlöst. Jag funderar såklart på hur man skall socialisera med andra därute. Skulle du fråga mina vänner så skulle dom nog säga att jag är social, men själv så känner jag mig lite socialt bakvänd.

Musik och synthesizer
När jag fyllde 30 började jag lyssna på punk. Kring 43 upptäckte jag synthwave, som enligt mig är bättre än 80-talet själv och väldigt beroendeframkallande. Jag har under alla år komponerat musik till och från. Eftersom man är sin egen största kritiker så har det heller aldrig blivit nånting. Men visst saknar man någon kompis att dela sin passion med. Skulle göra vad som helst för att få utvecklas inom musiken.

Sådär ja! En god början. Till slut så hoppas jag att webbsidan skall engagera mig och visa upp och förhoppningsvis inspirera andra. Till sist handlar det om att göra något, att skapa och inte begränsa fantasin.